maanantai 23. heinäkuuta 2012

KEITTIÖREMONTTI STARTTASI!

Täällä remontin keskellä elellään :) huoh.. Sunnuntaina mökiltä palatessamme alettiin repimään kaappeja alas ja tänään on tiistai ja näyttää jo hyvältä! Aikataulu on melko nafti, koska ennen lomareissua pitää saada paljon aikaan, eli käytännössä keittiö valmiiksi ja ehtiä juhlimaan kaveripariskunnan kihlajaisia yms., jotka hieman hidastavat remontin kulkua, mutta ihanaa päästä juhlimaan ;D kiva heittää vasara ja hanskat tiskiin ja sujauttaa juhlamekko päälle ja tukkatöttörölle ja unohtaa remontit..! Kunnes koittaa seuraava aamu ja heräät pää kipeenä, eikä kukaan olekkaan tehnyt puolestasi remonttia :) 

Tästä se alkaa..

Joka kulmasta en halua vielä laittaa kuvia, saa jäädä hämärän peittoon mitä muuta on tapahtunut..Kahvipiste!Vaikka rempan keskellä asutaan, en vieläkään ole kertaakaan ajatellut, että "seuraavaksi rakennetaan kokonaan oma". Itseäni kiehtoo vanhojen talojen historia ja se tunne kun purkaa yli 60 vuotta vanhaa seinää, mitä yllätyksiä sieltä voikaan tulla :) meille ei vielä onneksi ole yhtäkään negatiivista ylläriä tullut mistään talon remontti kohteesta, luojalle kiitos! 

Tässä istuskelen sohvalla yksin uutisia katsoen ja aamukahvia hörppien ja mietin, että mitäs sitä seuraavaksi..? Mies on töissä ja Peppikin näyttää kuorsaavan omalla rahillaan..  Kai sitä voi ottaa toisen kupin kahvia ja nauttia tästä hiljaisuudesta.. :)
Eilen tuli H&M tilaus, siitä lisää myöhemmin..

Hyvää tiistaita! :)

-Noora

4 kommenttia:

 1. oijoi tuli ihan omat putki ja keittiöremppa muistot mieleen näistä kuvista :P

  VastaaPoista
 2. Haha :) ja tämähän on kivaa aikaa! : /

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä minkälainen keittiö teille tulee :)
  Meillä alkaa keittiöremontti loppuvuodesta, se on tosin hieman pienempi kun teidän remontti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itsekkin odotan sitä että minkälainen siitä mahtaa tulla :D

   Poista

Ilahdun kommenteista!