keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Sohva muuttaa paikkaansa..En osaa päättää, miten laitan Ektorpin olkkariin. Mutta tätä olen odottanut, että saan kokeilla eri järjestyksiä, koska aikaisemmin suurensuuren kulmasohvan kanssa ei ollut kuin yksi järjestysmahdollisuus.. :) Nyt sohva päätyi ikkunan alle, jotenkin se on kiva näin ja olkkari tuntuu taas paljon suuremmalta! Kävi myös mielessä, että laittaisin sohvan lautaseinää vasten, muttta harmikseni huomasin, että kaiuittimienjohto on laudoituksen takana, joten niitä ei saa siirrettyä, vielä..

Peppikin rakastaa uutta sohvaa paljon, makoilee aina jommassa kummassa päässä ja nukkuu niin sikeästi. Jep, koiran ei pitänyt tulla uudelle sohvalle, mutta, lipsuu lipsuu.. : / näkisitte nyttenkin, O ottaa päikkäreitä sohvalla ja peppi nukkuu toisessa päässä jaloissa, kyljellä pienellä kerällä, oi oi<3

Yritäppä ottaa sohvasta kuvaa niin, että Peppi ei olisi kuvassa :)

Nyt on taas intoa blogata kun blogger toimii..!!! :)

5 kommenttia:

 1. Todella kaunis koti teillä! Meillä on myös samat tyynyt olohuoneessamme. Itsekin haaveilen Ektorpista. Nyt meillä on tummanruskea sohva selkänoja vuorattuna valkoisella päiväpeitteellä. Kiitos kivasta postauksesta!

  VastaaPoista
 2. Kauniissa blogissasi visiitillä ensi kertaa. klikkauduin lukijaksi ja tulen toistekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tervetuloa! ja kiitos :D nyt ryhdistäydyn ja alan päivittelemään tänne useammin!

   Poista

Ilahdun kommenteista!