lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kun se iskee, niin sitä ei pysäytä mikään..Pidennetty viikonloppu vapaa ja paljon ollaan ehditty, käyty Raisiossa, yövytty mökillä ja O kävi uimassa, hui!, tanssittu niin että naapurimökkiläisillä oli ihmettelemistä, nautittu toisistamme ja tehty/ syöty hyvää ruokaa! Torstai iltana laitettiin kotona pöytä koreeksi ja grillailtiin kaiken näköisiä herkkuja..
Mielestäni on ihanaa arkenakin kattaa pöytä kauniiksi, laittaa hyvää musiikkia soimaan ja syöpötellä pitkän kaavan kautta ja samalla keskustella kuulumisia ja olla kotona.Kun se iskee, niin sitä ei pysäytä mikään.. 

Meinaan hinku laittaa sisustus uusiks ja päivittää kodin ilmettä..
Huh, laitoin omille facebook- sivuille ja tori.fi:hin myyntii tavaraa, oikein sillaila kunnolla :D
Lähti sohva, keittiön ruokailupöytä, sohvapöytäarkku ja puuhella! Ehtivät olla myynnissä muutaman päivän ja kaikille löytyi uusi omistaja :) Joten pakko sitä on hakea jotakin tilalle..

Tässä se nyt sitten on, rakkaussohva<3
Jep, eilen herättiin ajoissa ja lähdettiin ajeleen kohti Ikeaa, hakeen uutta tavaraa vanhojen tilalle :)Ektorpin sohvan lisäksi kotiutui myös Ektorpin rahi, jokaa muuten imee tavaroita sisäänsä ihan hulluna!
Kotiutui siltä reissulta kaksi Hemnesin yöpöytääkin, joista toinen pääsi sohvan viereen ja kiinnitin siihen vanhan lampun lukuvaloksi. Pöydät olin ostanut jo aikasemmin tori.fin kautta ja ne odottivat kummipojan kotona noutajaansa.


Kotimatkalla poikettiin vielä nappaamassa mukaamme varaamani poljettavan ompelukoneenrunko.


Onko teillä minkälaisia kokomuksia Ektorpista?
Olen jo henkisesti valmistautunut siihen, että tämä sohva on täysin ***** verrattuna vanhaan, koska tämä uusi sohva maksoi 5 kertaa vähemmän mitä meidän vanha sohva :O Vanha sohva oli kotimainen ja kaikkea, mutta kaikkea tyhmää sitä tekee kun haluaa uutta, NYT ja HETI!
Eihän miehellä ole siinä enää kauheasti sanomista kun nainen on jotakin päättänyt?! :D Nih<3

Aikani kuluksi leivoin äsken mokkapaloja, jotka muuten sulaa suuhun :P
Oon yksin tällä hetkellä kotona, näyttää herkun kannalta aika huonolta.. sillä O:lle ei taida jäädä ku reunapalat. Viitsi viiiitsi..

Hyvää lauantain jatkoa!

4 kommenttia:

 1. kyllä vanha sohva oli paremman näköinen ja isompi, ja vielä suomalainen!? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii i, mielipiteitä on monia :D itse olen tosi tyytyväinen uuteen :)

   Poista
 2. Kaunista ♥
  Meillä on ollut ektorppi pari vuotta ja olen ollut siihen tosi tyytyväinen, hyvin on pitänyt muotonsa ja irtopäällinen helpottaa arjessa, meidän koira kun pyhkii naamansa sohvaan aina ohi mennessään tullessaan vesikupilta ja herättyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos taas :D kiva kuulla, ja ne irtopäälliset on ainakin meillä pakko olla ku ei tiedä mitä toi koira saa mieleensä, isännästä puhumattakaan :DD peppi ei vielä ainakaan kertaakaan ole sohvalle hypännyt, eikä ole tulemistakaan! hyvä opettaa kun ei uudessa sohvassa ole vanhan sohvan hajuja :)

   Poista

Ilahdun kommenteista!