keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

JUHANNUS 2012

Vasta neljäs kerta, kun kirjoitan, yritän tallentaa ja julkaista tämän postauksen, fuck! Miks tän bloggerin pitää aina kettuilla? Onko muilla samoja ongelmia?

Juhannusta vietettiiin tänä vuonna mökillä ja kotona kaveriporukalla..
Olen pahoillani, mutta en viitsi/ jaksa kirjoittaa paljoa tähän postaukseen, koska tod. näk. tämänkään julkaiseminen ei onnistu.. plaah!
Peppi oli steriloitavana pari viikkoa sitten ja tänään poistettiin tikit.. Tyttö on jo oma itsensä ja karkasi tänään ominpäin jo uimaankin.. Uskallan väittää, että se olis tasapainottunut päästään :) onpa kivasti sanottu!
Tein pizzaa, kevyt pizzaa ja 10 minuuttia kun otin sen uunista, niin se oli jo syöty! Ai oliks jollain nälkä? :D sain mä pienen reunapalan.. hah!

Tänään taas pesäpalloo pelaan naisporukalla, olisko tänään about 2/10:stä kerrasta kun mun EI  vasemman jalan reisilihas revähdä..!? Yks, siis 1 ainut kerta about kymmenestä, kun oon pystynyt juokseen ja pelaan normisti, koska aina muulloin reidet paukkunut.. Hitto se on ärsyttävää! Joo joo oon mennyt pyörällä kentälle ja lämmitelly ja venytelly, mut vissiin liian vähän kumminki :O 

Miten teidän juhannus meni? :D
Onko teillä jotakin "kesäharrastuksia"?

2 kommenttia:

Ilahdun kommenteista!