torstai 26. toukokuuta 2011

TUSSI


Aamulla mietein että jotakin piti tehdä joku päivä mutta mitähän se oli?
Tussi! Se se oli..
Sabluuna toiseen käteen ja toiseen musta tussi ja menoks..

-2-


-kök--gunga--gunga-Aikaa näiden tekemiseen meni varmaan hurjat 5 minuuttia..
Huomenna jatkuu piirtely :)Nyt menen kurkkaamaan onko maali jo kuivunut kun aamulla ensimmäisenä herätessäni aloin maalaamaan valkoisella, en kerro vielä mitä.. Näette kun on valmis ;)

Tänään tontiltamme kaadetaan SUUREN suuri kuusi. Onneksi itse menen iltavuoroon töihin, pois jaloista :D

-noora

10 kommenttia:

 1. Mistä oot nuo sabluunat hankkinut? Toi on tosi kiva idea tehä tussilla noita, halpaa ja sitten kun kyllästyy pesulla saa pois! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja tekstejä olet tehny, minkälaista sabluunaa käytit? Mulla olis tarkotus kans tehdä rappusiin numeroinnit, mutta kun vaihtoehtoja on niin paljon, niin en osaa päättää millai tekisin :)

  VastaaPoista
 3. Muakin kiinnostaa sabluunien alkuperä ja materiaali! Tosi kivan näköistä sait ja noin pienessä ajassa ;)

  VastaaPoista
 4. kiitos! sabluunan ostin muistaakseni Tiimarista joskus.. sabluunan toisella puolella on liimapinta jonka voi tarvittaessa kiinnittää pintaan jos on helpompi niin tupsutella.. maksoi n 10 euroo.. joissakin kirjakaupoissakin on noita..

  VastaaPoista
 5. Mimma86: munkin pitäs rappu-remontin jälkeen tehä just tolla semaisella sabluunalla numerot tai jotai muuta niihin :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä, mun tarvii varmaan käydä katsoon tiimarista sitä sabluunaa! Kunhan meillä nyt joskus toi rappusremppa edes alkais :) Rappusten värikin on vielä vähän kysymysmerkki!

  VastaaPoista
 7. Hei! tosi hienot!!! Mäkin oon tussilla tehnyt monet tekstit, turha maksaa kalliista tarrasta :)

  VastaaPoista
 8. kyylä sitä yhdellä tussillakin vain saa ihmeitä aikaan :)

  kiva kun olit vieraillut blogissani, niin minäkin löysin tieni tänne! aivan upea blogi!! haave vanhasta puutalosta nosti taas päätään kun näitä kuvia katselee.. ehkä joskus ;)

  VastaaPoista
 9. Heipparallaa sinne puutaloon. Tulin tänne juuri visiitille. Sellainen muistikuva, että olisin ennenkin joskus pikaisesti käynyt pyörähtämässä mutta nyt tulin enemmän ajan kanssa ja klikkasin itseni lukijaksikin niin löydän paremmin uudelleenkin :)

  Kivasti olet tehnyt nuo numerot ja tekstit - nopeaa ja nättiä!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!