keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Sitä sun tätä..


Heissan kaikki!! :)
Hiljasta on taas täällä blogini puolella ollut, jotenkin muut asiat menevät edelle ja kaikki vapaa aika täyttyy jollain tavalla puunaten ja puhisten..
Pääsiäinen ja vappu menivät hurahtaen ohi, onneksi.. arkeen ollaan palattu..

Valkoista unelmaa puutaloon, eli "meille" kuuluu hyvää.. Ilmojen lämpenemistä odotamme kovasti, jotta pääsee taas pihalle puuhasteleen ilman, että kalisee kylmästä.
Tulevana viikonloppuna aloitetaan punaisen vajan kaato, elikkä tarvisi pitää kiirettä ja pelastaa tietyt tavarat sieltä! ja myöskin repiä seiniltä ja katosta vanhaa lautaa talteen.. ehkä huomenna, tai ylihuomenna... :)
Tein viime viikolla kivoja löytöjä kotiin.. mm. nämä väkinyrkit.Ja nämä kohokoukut.. kaverilta sain vielä kolmannen synttärilahjaksi :)Näitä koreja olin jo ihastellut kaupassa ja melkein ostinkin ne, onneksi en, sillä sain kavereilta ne lahjaksi :DUlkoa..Ihania sinivuokkoja tontin reunalla..Tänään olimme töitteni jälkeen Pepin kanssa lenkillä.. Lenkki taas venähti, koska molemmilla oli virtaa kintaissa :) lenkki kesti lähemmäs 2 tuntia, ja peppi huolehtii vauhdista! Kävelimme kotiin päin jalat hapoilla, ja silmiin pisti jotakin valkoista ojan pientareella..

Nehän olivat valkovuokkoja! : >Pitkittyneen lenkin jälkeen tein ruokaa..
Halusin vähän hemmotella sairastelevaa, kun tämä oli kipeä..
Ostin kaupasta possun pihvejä ja persikoita päälle, pyöräytin herkkusalaatin ja perushiilaripotut. Sen verran laiskotti, että potut syötiin kokonaisina :)Laitettiin takka vielä tulille kun tuntui jotenkin viluiselta, ihanan pehmeetä tuo lämpö..
Ostin tänään uuden sisustuslehden, joten kiitän ja kumarran ja möngin sohvalle viltin alle lukemaan sitä ja hörppimään kahvia.. arjen luksusta!

Hyvää lämpenevää viikkoa kaikille!
Muistetaan pukea vielä lämpimästi, nottei flunssa yllätä!
Ja tervetuloa kaikille uusille lukijoilleni <3

ps. kun ilmat lämpenee laitan kuvia lisää siitä ulkopöydästä ja penkeistä!
pps. Ensi viikolla meille tulee isäni Novascotian noutaja, Nelli hoitoon, koska oma isäntäperhe lähtee etelän lämpöön :D buu! Saavat siskokset nukkua monta yötä vierekkäin ja tapella kumpi saa enemmän huomiota :)
Eilen illalla sovimme jo, että mieheni hoitaa meidän koiran huomion saamisesta ja minä iskän koiran :D
Peppi täyttää 28.8 2vuotta ja Nellukka täytti samana päivänä kun minäkin eli 28.4 1 vuoden, eli jos jossain niin meillä on vipinää ja vilskettä viikon verran :D

-noora

5 kommenttia:

 1. Niin, onneksi on juhlat juhlittu, kyllä tuntee/näkee vatsan seutuvilla että on tullut juhlittua... Röyh. :D Paluu arkeen on sitten aina hieman hankalaa mutta eiköhän se tästä!

  Herkulista ruokaa oot tehnyt, oikein vesi herahti kielelle. Kyllä tuollaisen lenkin jälkeen possu maistuukin erittäin hyvälle! :)

  Rentouttavaa keskiviikko iltaa sulle!

  VastaaPoista
 2. Tykkään sun kuvista,ihania yksityiskohtia!<3
  Meidänkin pihalla kasvaa sinivuokkoja!:)
  Takkaa on poltettu viluisena täälläkin!Ei ihan tunnu toukokuulta!:D

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia !
  Teillä voi olla vilskettä koiravieraan saavuttua ;D
  Käypä kurkkaamassa minulla on blogissani sinulle jotain...

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää kodissanne :)
  Hei, koska muuten suoritat arvonnan loppuun? vai oletko jo sen tehnyt :o jos olet, niin sitten mulla on mennyt totaalisesti asioita ohi :D

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!