tiistai 17. toukokuuta 2011

Olkkari esittelyssä

Tänään on jo tiistai, viiminen vapaapäivä :( höh, miksi aina vapaat menevät niin nopeasti?
No eipä minulla ole sitten kun kolme päivää duunia ja sitten taas vapaalla :)
Lauantaina lähdemme työporukalla Likkojen Lenkille Tampereen Pyynikille :) jeeee!

Innostuin taas kuvaileen aamulla, tällä kertaa olohuonetta. Olen aikasemminkin jo olkkarin täällä esitellyt, mutta tavarat ja muut vaihtuvat nii voi taas esitellä :D Ajattelin, että jos aina välillä esittelen jonkun paikan kodista. Miltä kuulostaa? Kertoisin yleisesti huoneesta ja mitä siellä tehdään ja mitä suunnitelmia huoneeseen on ja laittaisin paljon kuvia. Sitten jossain vaiheessa järjestän "muistipelin", jossa kyselen missä jokin tavara oli ja laitan kyseisen tavaran kuvan.. Ja Te saatte saatte toimia "salapoliiseina" ja etsiä sen paikan josta kuva on tuttu ja voittajalle lähtee palkinto!? :D

Tässä ensimmäisenä on palomuuriin tehty liuskekiviseinä, jonka yläreunaan mieheni laittoi listan johon laittoi led-valot, jotta kiviseinän saa valaistua ja tuo seinää enemmän esille.. Yksi lemppari jutuistani kotona :)Sitten on olkkarin ns. päätyseinä, johon laitoimme tovi sitten tapetin päälle raakalaudoituksen, koska tapetti oli niin huomiota herättävä, että silmä jo sille väsyi..
Oikeassa reunassa näkyy tekemäni vuosilukutaulu (talomme rakennus vuosi).
Lautaseinällä on tauluissa Gantin kuvia, jotka on aivan ihania ja lemppareita :) Niistä saa paljon inspiraatiota ja ihania väriyhdistelmiä, juuri sellaisia joista mä tykkään!Meidän sohva, joka on melko suuri ja siksi sille on vain yksi paikka johon sen voi laittaa ja siinä se tönöttää..
Sohva on molempiin suuntiin yli kaksi metriä, joten siihen mahtuu hyvin makaan ja monta istumaan, joka olikin suurin syy sen ostolle.. Tällä hetkellä valkoisella sohvalla röhnöttää Nelli koira, mutta kun ovat niin rauhallisia nyt nii en viitsi ajaa pois :D ja Peppi nukkuu keinutuolissa :)Hirsissä on mustat valukoukut, joista roikkuu nää myskylyhdyt, vastakkain..Takka, joka lämmittää talon,
 no okei on meillä kaksi muutakin takkaa ja pattereita mutta tän avulla pääsee jo pitkälle, tää tekee suurimman työn! :D Palomuuriin nojailee kaksi vanhaa heinäseivästä..Keinutuoli, joka on ihan pakko olla, koska mummuloissakin on ja ne oli aina tappelun arvosia paikkoja :DSukulaisilta saatu kirjahylly vai mikä se oikealta nimeltään onkaan.
Tulee aina kulkemaan mukanamme!Ruokailupöytä, jossa paikat kuudelle, tarvittaessa kahdeksalle kun heittää tuolit molempiin päihin..
Joo pöytä on meidän etsisöimä/kunnostama, ja se on juuri sellainen kun oon aina halunnnut! Pöydän kannessa vaha, joka pitäisi ehkä jo pian uusia.. Ja pöydän päädyissä on vanhan oven kahvat. Ne muuten on käytennöllisyydeltäänkin ihan mainiot, koska pöytä on todella painava nii niistä saa hyvin kannettua ja siirreltyä sitä!Viinilaseja..Ja lisää Gantin kuvia pikkutauluissa..Olkkarin päätyseinää.. Laudoituksen yläreunassakin on led- valot jotka on ihan "sika käheet" kun on pimeetä ;)Sitten toisiin juttuihin- veneilyyn..
Olen kaksi kesää odotellut, että pääsisin veneileen. Mökillä on vene ja kummipojan vanhemmilla purjevene joilla olemme päässeet vesille, mutta oma vene se vaan on maan kamaralla. Milloin ostetaan isompaa moottoria ja välillä jotain ohjausjuttuja..
Minulle luvattiin, että tänä kesänä vene lasketaan vesille, hiphiphurrei!
Onko parempaa, illalla pakata eväs tarvikkeet koriin, ottaa koira mukaan ja lähteä veneileen tärkeimmän ihmisen kanssa + doggin.. Itse hoidan yleensä auringon otto puolen ja eväät, minusta ei kuskiksi ole vesillä, ainakaan kovassa vauhdissa, mitään ei ole vielä sattunut mutta läheltä piti tilanteita on tullut :D
Viime kesänä mies hankki vesisukset, tuskimpa uskallan niille nousta, mutta kuskina voin olla hiljaa mentäessä..
Aamulla selailin Konekeskon- kuvastoa, jossa on kaikkea veneilyyn liittyvää..
Haluan ehdottomasti jonkun alla olevista leluista..Päädyin tuohon keskimmäiseen siniseen, kahden istuttavaan.. Ehkä joskus!
Mökillä on donitsi ja sitä on pakko uskaltaa koittaa kesällä :) jaiks!Nyt odottelen siskoani ja poikia meille. Kummipoika jää hetkeks hoitoon ku pienempi lähtee äitin kans asioille.
Olin eilen piiiiitkästä aikaa lätkimässä pesäpalloa, vitsit oli hienoo! Pelejä ei saatu pystyyn ku nii vähän ladyjä saapu paikalle. Ihmeen hyvin palloon osuin vaikka viime kerrasta olikin jo aikaa! Toivottavasti seuraavalla kerralla enemmän populaa! :D

Nyt kahvit tulille ja sit vaikka taas vähä fiilistellä MM-kultaa :D

-noora

4 kommenttia:

 1. No niinpäs näkyy että teilläkin on teksti peilissä, ja vieläpä sama :D
  maailma on pieni.
  Kivalta näyttää olohuoneessa :)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen olkkari teillä!

  Saanko kysyä, että kenen tuo vesijuttu kuvasto on? Meillä on mökki saaressa, ja isommat tytöt kaipaa sinne jotain rajumpaa juttua. Tuollaisen voisin ostaa miehelleni 40 lahjaksi -luulen, että sekin tykkäis;)

  VastaaPoista
 3. Ja nyt huomaan, että tekstissä luki Konekesko :) Sokea, mikä sokea ;)

  No, kiva olkkari teillä kuitenkin on!!:)

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää!!Vaikka mitä kivaa jokapuolella!
  Ihana merellinen tunnelma!Pöydän kansi on tosi hyvännäköinen!

  Kiva idea tuo muistipelijuttu!:)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!