sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Reilu 6kk ja Joulu.


Tarkalleen ottaen 6 kuukautta ja 27 päivää, kun sanomme toisillemme tahdon. Kääk, kun aika menee nopsaan! Onneksi olemme saaneet paljon aikaiseksi, ettei viimeisiä kuukausia tarvitse juosta edes takas tiukkapipona. Kiire, paniikki ja kiukuttelu siinä jokatapauksessa tulee :)
Hei muuten, näin viime yönä unta, että oli mun polttarit.. Tytöt oli järkännyt vaikka ja mitä, mutta pahin oli kun ne vei mut PORIIN, kälyseen tankotanssipaikkaan, jossa tangot oli ihan ruosteessa ja ohjaajaat puhu pelkkää venäjää, eikä niillä ollut juuri rihmankiertämää yllään. En viitsi edes selittää tosta enempää ku alkaa tulla pahaolo.. :)
Sitten ihanaiset kaasoni olivat järkänneet mut hakemaan kesken kauppareissun, ja hakijana oli se Joku radiojuontaja, jota kuuntelen joka aamu töihin ajaessa.. :) perustelut tällä hakija valinnalle oli, että oot aamulla sellasessa horroksessa ajellessas työmaalle ja kuuntelet tätä möreä äänistä miestä radiosta, niin ehkä et pelästy niin paljon yllätystä ku ääni on tuttu :D sit mä vaan kävelin sen miehen perässä ihmetellen miten kenelläkään voi olla noin möreetä ääntä ja tytöt tupsahti puikkoihin!

Nyt alkoi totaalisesti jännittään, meinaan polttarit! Mulla on kolme niin kelmiä kaasoa, että väkisinkin vähä vatsaa polttelee :) <3
Millaisia polttareita teille on järkätty? Mikä ollut parasta?

Aihe vähäsen pomppii, mutta hei, jouluun enää 1 yö, jaiks! O sanoi antavansa jo tänään illalla joululahjansa. O tekee näin joka joulu, että antaa lahjansa mulle jo 23.pv illalla :) 
ehkä se ei jaksa mua ku jännitän ja arvuuttelen kuin pikkulapsi, että mitä saan häneltä lahjaksi<3 Ja tänä vuonna mulla ei ole hajuakaan mitähän saan häneltä.. Ehkä se on jotain urheiluunliittyvää, tai koru, vaate, kodinelektroniikkaa.. En edes tiedä lahjan muotoa! 
Ehkä nyt ymmärrätte O:ta paremmin ;)

Koti on meidän joulun näköinen, ja muuten siivottu ja jynssätty, mutta O:n on vielä sauna ja kylpyhuone pesemättä.. Joulusaunan pitää tuoksua puhtaalta, vasta pestyltä ja hiukkasen tervalta! 
Pyykkikone on surrannut monta kertaa päivässä ja yläkerrassa on laukut pakattuna, lähdemme ystäväjoukolla reissuun<3 Peppi jää kodin rauhaan ja meille muuttaa talonvahteja koko reissun ajaksi, joten ei tarvitse kodin yksinoloakaan reissun päällä surra.

Oikein rauhallista Joulua! Muistetaan antaa jokaisen lapsen ja aikuisen viettää se turvallisesti<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!