perjantai 13. joulukuuta 2013

Rakkauden täyteinen päivä!

Heissulivei murut (taas) pitkästä aikaa. Tänään on ollut kertakaikkisen rakkauden täyteinen perjantaipäivä<3 
Tulin juuri kotiin. Olin todistamassa rakkaanystäväni avioliittoa, joka solmittiin tänään maistraatissa. Kylmät väreet virtasi pitkin vartaloa kun kuuntelin lupauksia ja kauniita sanoja, joita kaksi ihmistä toisilleen lupaa. 
Sana -Tahdon, pitää paljon sisällään! 
Toivon sydämestäni, että ystäväni on onnellinen<3


Rakkaus on sitä, että voi rakastaa täysillä, suuttua tulisesti ja pyytää anteeksi sydämestään, mutta silti tietää, että voi tehdä ne turvallisesti, pelkäämättä mitään!
Itse temperamenttisena ihmisenä tiedän, miten paljon voi suuttua esimerkiksi siitä, kun olet miljoona kertaa toiselle sanonut ettei jätä SUURIA työkenkiään keskelle eteistä, ja aamulla (5minuuttia muutenkin aikataulusta myöhässä) löydät itsesi rähmällä lattialta, koska kaaduit niihin keskellä lattiaa oleviin kenkiin. "Ei perkele" kajahtaa lattianrajasta, lasket sadasosa sekunnissa kolmeen ja keräät itsesi pystyyn ja lähdet juosten autolle. Sitten huomaat, ettet lähtiessäsi antanut suukkoa tälle ärsyttäviä työkenkiä omistavalle ihmiselle, joka kääntää vielä kylkeään sängyssä. Ei muutakun takasin sisälle suukko antamaan. Työmatkalla purskahdan itkuun kun kuulen jonkun  biisin, jota olemme yhdessä fiilistelleet ja mietin hiljaa kuinka voi toista niin valtavasti rakastaa.
Niin tai näin, mutta rakkaus on suuri sana ja se pitää sisällään niin ihmeellisiä asioita, joita ei aina voi ymmärtääkään. 
Oletteko koskaan miettineet, mitä olette tehneet rakkauden eteen ja sen vuoksi?
Mielestäni oman sydämen avaaminen toiselle ja rakkauden saaminen on maailman hienoimpia asioita. 
Kuinka paljon arjessa tapahtuu kaikkea pientä ja suurempaa, jota ajattelematta teet, "vain" koska rakastat puolisoasi, lähimmäistäsi? 
Näitä asioita on hyvä pohtia.

Kotona odotti myös paketti, joka oli täynnä hyvältä tuoksuvaa rakkautta.. Uusi hajuvesi, ah! Kuolattuani tätä tuoksua monen monta aikaa sain aikaiseksi hankkia sen.
Onko teillä jotakin suosikki tuoksua, jonka nimeen vannotte? Minulla se on tässä ja nyt!

Giorgio Armani- Acqua di Gioia


Ps. Oletteko jo hankkineet joululahjat?

6 kommenttia:

 1. Voi että kun kirjoitit niin kauniisti, Noora! Tuo "kenkäesimerkki" oli niin hellyttävä että täytyy pidätellä kyyneleitä kun tässä bussimatkalla luin postauksesi. Aww kun oli ihana postaus! ♥

  VastaaPoista
 2. olipas kaunista luettavaa :) ja niin totta <3
  joululahjat lähes hankittu :p

  VastaaPoista
 3. Odotas jos saat lapsen joskus. Se rakkauden määrä on käsittämätöntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Onneksi saan ainakin vielä jakaa rakkauttani näinkin keveihin asioihin kuin hajuveteen :) Lapsi saa sitten kaiken rakkauden kun putkahtaa maailmaan!

   Poista

Ilahdun kommenteista!