tiistai 28. elokuuta 2012

SYNTTÄRISANKARIPEPPI


Meidän Peppi täytti tänään 3- vuotta..

Miten aika meneekin näin nopeasti..?
Voi mikä suloisuus!
Kun asuimme vielä rivitalossa, oli Pepillä takapihalla vanha tikashylly, joka oli sen vartiointitorni, siellä se istuskeli pitkät tovit ja "vahti" kotiaan!
Myöhemmin kun Pepelle tuli enemmän painoa, lahosivat raput alta :D

p


Ja tänään aamulla koiramme näytti tältä..

3 vuotias, reipas, terve, iloinen, kiltti, rakastettava, leikkisä Novascotiannoutaja, 
ei ikäkriisiä, ei huolta huomisesta :)

Aamu aloitettiin parilla synttärinakilla, ettei vaan päästä laihtumaan :D

Mummukin ehti käydä synttärikahvilla..
Asiasta toiseen, syksy on saapunut!
Ulkona kauhee tuuli ja synkkyys, vettäkin taitaa alkaa pian satamaan.. flunssakin yrittää kiusata!

Pidättekö syksystä?
Minusta on ihanaa kun saa alkaa käyttämään paksuja neuleita, joita olenkin ostanut kaappiin valmiiksi, isoja huiveja, nahkasaapikkaita joita odotan sormet syyhyen postista :) ja lämpölegginssit! AH!
Illalla kotona saa sytyttää kynttilät ja kietoutua sohvalle lämpimän viltin alle rakkaansa kainaloon.. oi oi oi...
Ja pian saa alkaa metsästämään täydellistä toppatakkia! JEE!-Noora11 kommenttia:

 1. Voi että, mikä pikku Peppi! :-) Niin söpö. Meijän Pablo on vasta 3kk, mut aika on jo nyt menny niin nopeesti kun kattoo noita 8viikkosia kuvia, kuinka aika juokseekaa!
  Onnea Pepille ;)

  VastaaPoista
 2. Peppi on muuttunut pennusta kauniiksi leidiksi! :) Onnittelut sinne! Ja syksy saa tulla, kynttilöitä ja teetä reippaasti niin ei haittaa yhtään. :) Ja syksyllä on ihana tehdä metsälenkkejä!

  VastaaPoista
 3. Voi toi eka kuva ! Näyttää ihan pieneltä karhunpoikaselta ! :)) voi ei, toi meinki ryökäle on jo vuoden.. miksei ne voi pysyä tommosina pieninä otuksina ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin näyttää :D onks tein ryökäle rauhoittunut yhtään? ;)

   Poista
  2. Ei sitte hiukkaaka... -.-' viime viikolla meni viimisetki ballerinat. En käsitä ! vaikka sillä on leluja varmaan yks huoneellinen, nii heti ku silmä välttää ni kenkä tai joku kaukosäädin tai joku suussa.. ja muutenki se on täysi adhd tapaus..

   Poista
 4. Hei, olen miettinyt hankkivani Novascotiannoutajan itselleni, mutta sen sopivuudesta kotiimme olen tehnyt pitkään pohdintoja. Millainen luonne koirallanne on? Tarvitseeko paljon virikkeitä ympärilleen? Millaisia lenkkejä käytte? Onko täysin sisäkoira? Paljon tietoa luonteesta ja käyttäytymisestä, perinnöllisistä sairauksista ja muusta olen jo netistä erilaisilta sivuilta etsinyt ja olen koko ajan varmempi, että tämä rotu voisi sopia elämääni :) Haluan kuitenkin olla täysin varma ennen koiran hankintaa, että voin tarjota sille kaiken mitä se tarvitsee kehittyäkseen ja viihtyäkseen meillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Koirallamme on hyvä luonne, kiltti, sosiaalinen, sopeutuva, sopivan aktiivinen tai oikeastaan juoksee ja häärii niin kauan kun sen kanssa viitsisi telmiä, mutta tyytyy myös vähempään ja meidän koiralle on opetettu "leikin loppu" eli lopettaa kun komennetaan.. kaikkien koirien kanssa ei tule kovin hyvin toimeen, etenkin nartut, jotka häsäävät tai tulevat liian liki, niin komentaa kyllä ja sama pätee melkein uroksiin, ssterilointi hieman rauhoitti tilannetta. Rakastaa yhdessäoloa, tahtoo aina olla siellä missä muutkin, tarvitsee läheisyyttä ja huomiota, rakastaa vapaana juoksua metsällä ja muutenkin. Aktivoivia pelejä, joissa joutuu käyttämään päätä suosittelen kevyesti heti pienestä pitäen, kasvattaa koiran pinnaa, koska ainakin meidän koira esim. agilityreeneissä kuumeni helposti, koska aistii heti minusta hermostuneisuuden.. meillä toimii hyvin erilaiset lautapelit, joissa on melkoinen harjoitteleminen ensin, ettei pelilautaa syödä :D lenkit vaihtelee 30min - 2 tuntiin :D kesällä viihtyy pihassa vahtihommissa, mutta yksin ei pitkiä aikoja pihalla viihdy.. Suosittelen koiraa ehdottomasti jos se saa perheenjäsenen paikan ;D

   Poista

Ilahdun kommenteista!