tiistai 8. toukokuuta 2012

Vastauksia ja höpinöitä

Pari vastausta: Laitoin tänään Rapunzel of Swedenille sähköpostia, joten odotellaan heidän vastaustaan liittyen hiustenpidennysten voittajaan :) Ja Alegni, anteeksi, olen täysin unohtanut! Otan sinuun pian yhteyttä! :) Sallikaa minulta tämä unohtelu..
Tänään on ollut niin kaunis ilma, että koko päivä ollaan vietetty ulkosalla, äsken vasta tultiin sisälle.. Peppi on aivan naatti! Piipahdettiin kaverin kanssa hakemassa lisää kasveja, jotka istutin ja nyt innolla odotan, että pääsevät roihahtamaan kasvuun.

Mulla olisi teille niin paljon jaettavaa, kuvin ja sanoin, mutta riipastaan vaan tästä pinnalta.. Sen verran kerron, että olen onnellinen, minulla on rakastettavat läheiset, avopuoliso ja olen niin onnellinen kaverini puolesta!Paljon on taas jotain mitä odottaa ja niinhän jaksaa paremmin :) Kesälomaan on vielä aikaa, mutta kai se sieltä joskus häämöttää! Koska te aiotte pitää lomanne ja onko jotakin mitä aiotte AINAKIN tehdä? Syödä mansikoita masut kipeiksi, veneillä, puuhastella pihatöissä ja nauttia, ennen kaikkea nauttia.. :D Ripustin riippukeinunkin tänään jo valmiiksi odottelemaan loma aamuja :) Tämä kesä on muuten poikkeava muista kesistä, koska aloitan valvomaan töissä yövuoroja kesän ajaksi.

Kiinnitin olohuoneen seinään pari vanhaa naulakkoa..Joo en vielä ole saanut puhuttua noita kamalia, suuria mustia kaiuttimia pois!Tämä vanha kaunistus on myynnissä! Ottakaa yhteyttä jos kiinnostuit! :)Nyt sohvalle löts!

2 kommenttia:

  1. ei kiirettä, ajattelin vain muistuttaa, ettei unohdu kokonaan. ;)
    meillä on yhtäkkiä niin paljon ohjelmaa kesälle, että täytyy varmasti ruveta karsimaan vähän. liput on jo springsteenin keilalle 31.7., mutta näyttää siltä, että emme ehdi sinne...

    VastaaPoista
  2. Siis ai että, löysin blogisi eilen, ja nyt oon lukenu sen läpi ja oon niiiin kateudesta vihreä tosta sun kodista!!!! Aivan ihana sisustus ja aivan ihana koko koti!!! Sitten kun itse pääsen ostamaan oman talon, niin voit olla varma, että sinä tulet sen sisustamaan! :D hah, aivan ihana blogi! ja tietty peppi! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!