maanantai 21. toukokuuta 2012

Pömppikselle kyytiä!

Heipä hei! Kesä on vihdoin täällä, auton mittari näytti 26+ astetta ja aurinko on porottanut niin lämpimästi, ihanaa! Vapaita olen viettänyt ja tänään päätettiin kaverin kans lähteä ostoksille, viimeisen vapaan kunniaksi :D Paljon paljon tuli tehtyä ostoksia, mutta jätetään niiden kuvaaminen jollekkin muulle päivälle! Oli niin rauhalllista, eikä ihmisiä ollut paljoa liikkeellä, aurinko teki tehtävänsä :) Kyllä pikkasen harmitti palloilla sisätiloissa kun toinen vaihtoehto olisi ollut maata kotipihassa auringossa ja illalla kärvistellä sisällä palaneen ihon kanssa :) Rakastan aurinkoa ja sen tuomaa rusketusta! Pitää ottaa täällä koti Suomessa hyvä pohja rusketus, ja jatkaa sitä elo-heinäkuussa etelässä! Reissu vaan lähenee..
Tänään iski kauhee paniikki, MUN PÖMPPIS!!! Nyt on pakko aloittaa taas tiukkalinja, juoksua juoksua ja juoksua, mun maha tarvii juoksua! Paino on junnannut taas paikallaan ja nyt on aika laittaa se "taas" laskusuuntaan. Perkele, se on pakko jos meinaa kesällä olla rennosti bikineissä ja muissakin vaatteissa! Vaatteisiin saa joo piilouduttua, mutta kun ne vaatteet pitäs ottaa pois, uikkareille! Yritän olla lipsumatta.. Sanon O:lle, että aina kun syön herkkuja, tietää se ½ tuntia juoksua, vähintään.. Nyt kun pelitkin loppu, ei tarvii omistautua tv:lle :)


Käytiin muuten matkanvarralle onnittelemassa kaveria, joka oli kihlautunut viikonloppuna :) Onnea teille!

Tuntuu että uni maistuisi, joten painutaan unten maille! :) Voin seuraavassa postauksessa kertoa ruuasta mitä syön ja liikunnoista kun niistä oltiin kyselty.. Pidennystenvoittaja selvillä! Julkaisen sen heti huomenna :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!