maanantai 9. tammikuuta 2012

Kuulumisia!


Hejssan!
Ensimmäisenä pahoitteluni kaikille teille ihanille lukijoilleni, että viime postauksesta ehti kulua näinkin kauan aikaa.. Ei ole vaan yksinkertaisesti ollut aikaa ja mielenkiintoa kirjoitella..
Tämähän on "harrastus" ja sen pitää tuntua hyvältä, joten sallin tauon täysin itselleni!
Harrastuksista puheen ollen, olin tänään Pilateksessa. Muutamia kertoja olen vasta tunnilla ollut ja se tuo kivaa vastapainoa esim. BodyAttackille, joka onkin varsin vauhdikas ja raskas "laji". Jokaisella tunnilla on hirmu kivat ohjaajat ja fiilis on rento, tsemppaava ja
 Attackin jälkeen on melko supermies-olo :D

Asiasta toiseen, ihanaa kun vihdoin on lunta! Ulkona on ihanan valoisaa ja Peppi nauttii sydämensä kyllyydestä lumesta :) Lemppari muuvi Pepiltä on kuono lumikasaan ja kunnon pöllytys, niin, että lumi lentää :DKotoota on pikku hiljaa riisuttu joulu pois, tylsää, koska olen ihastunut punaiseen, noh, sitä väriä pitää hankkia jollain muulla keinoin nyt..Yksi lempi joulu lahjoista on alla kuvassa näkyvä ObhNordican lämpöpeitto..
Kun olin kipee tuossa tovi sitten, oli ihana käpertyä lämpimän peiton alle ja nukahtaa sohvalle.. Ja kun herää sohvalta, ei olekaan niin kivaa juosta täyttä häkää sänkyyn kylmän untuvapeiton alle, hrrrr..Saatiin mekin oma osamme Tapaninpäivän myrskystä..
Voin kertoa, että kyllä tuoksui kotipihassa raikas kuusen tuoksu kun neljä komistusta makasi pitkin pituuttaan keskellä pihaa :D
O sai juuri siirrettyä kolme autoa pois pihasta, jotka olisi muuten ollut pieninä palasina kuusten alla!
Sähköjen ollessa tuolloin poikki, kiitin kahta takkaa ja keittiön puuhellaa jotka piti huolen lämmöstä ja pannukahvin saannista :)Tervetuloa uudet lukijat! :) Lupaan päivitellä useammin..

Nyt painutaan Pepin kanssa untenmaille..

Suunnitellaan muuten yhden kaverini kanssa reissua Tukholmaan, laittakaahan näkemisen arvoisia paikkoja ja muitakin vinkkejä! Kiitos!

Good night!


Aina väsyneet,

noora ja peppi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!