torstai 8. joulukuuta 2011

Peppi kylvyssä


Torstaita!
Eilen tosiaan ostin Pepille (ja myöskin iskän koiralle) tätä ihanalle tuoksuvaa Pet Headin shampoota.. Kotiin päästyäni oli pakko sitä heti kokeilla, joten ei muutakun Peppi kylppäriin ja vaahtokylpy alkakoon! ;)



Voi, raukka parka paniikissa kun joutuu suihkuun.. Kesällä uiminen on tooosi kivaa, mutta suihkusta Pepe ei välitä, mutta kilttinä koirana antaa senkin tehdä ilman sähläilyjä :)



Ja tässä suihkun jälkeen kuivattelemassa :)



Loppu hyvin kaikki hyvin.. Kylvystä selvittiin hengissä, sen kunniaksi palvikinkkua palkaks :D
Shampoosta sen verran, että vaikka on melko tyyristä ja Pepilläkin menee sitä tosi paljon yhdellä pesukerralla, niin oon valmis siitä maksamaan kun koiralla on niin pehmeä ja hyvälle tuoksuva turkki mitä nyt :)



Ja iltapäivä lämmiteltiin kotona takan äärellä, lenkille päästiin lähtemään vasta pimeellä..




O riehuu kaverinsa kans pihalla, kun se kävi ostamassa itselleen tänään leikkikalun, moottorisahan.. :)
Ihmettelin mitä se yrittää piilotella kun tuleee sisälle, mutta sehän oli vaan moottorisaha, huoh.. :) Pojat ovat aina poikia!

Huomenna aamulla nokka kohti Poria. Kaverin kanssa mennää jouluostoksille :)

-noora

1 kommentti:

  1. Kävin kuitenkin ostamassa tommosen shampoon tänään, meillä kun oli yks käyttämätön lemmikkikaupan lahjakortti. Eikä siellä kaupassa ollu oikeen muuta ostettavaa.. :) Kiva kuulla et se on oikeesti hyvä shampoo, tarvis itekin pestä Dina.. sillä on vähän samat fiilikset uimisen ja suihkun suhteen kuin Pepillä :D

    p.s. mulla on blogissa leivontaan liittyvä arvonta, osallistu ihmeessä jos kiinnostaa :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!