sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Puutalon ensimmäinen joulukoriste ja uusi lampaantalja

Nyt vasta uskon, että ihan oikeasti se Syksy on täällä!
Keskiviikkona haravoitsin ekan kerran pihan, mutta nyt oi oikein näytä enää siltä : /
Lehtiä, lehtiä, kuraa, kuraisia tassunjälkiä valkoisilla matoilla :D ah!
Joka ilta pitää takkoja lämmittää jotta tarkenee ja kun se takan tuoma lämpö on niin suloisen pehmeetä nii mielellään sillä lämmittää..Kaveri väsäsi mulle vastapalkkaa yhdestä jutusta ihanat villarit :) Pyysin sellasia pitkiä sukkia, jotka saan ratsastussaappaiden sisälle, ettei varpaat jäädy, ja sain nämä ihanuudet! Tuskin raaskin niitä tallille laittaa :DEkat joulukoristeet meillä! Olohuoneen ikkunoissa roikkuvat kranssit..Tänään ajattelin alkaa väsätä itselleni yläkertaan pientä touhunurkkaa, jossa saan rauhassa puuhastella.. Pikkujoulupaja :D Jos jaksan koska meillä oli eilen mieheni synttärit ja olo on sen mukainen..Kaverini hommasi kotootaan mulle lampaantaljan, joka on heidän omasta lampaasta.. Auts, vähäsen se sattu ottaa aito talja kotiin kun en oikein tykkää mistään AIDOISTA turkeista, taljoista yms.. Mutta on se ihanan lämmin!Nyt meen takas lösöileen sohvalle..

Ai niin, meillä alkaaki ehkä nyt tulevalla viikolla eteis/aularemppa :D Näin mulle eilen ilmotettiin!

Hyvää sunnuntaita kaikille!

Ps. Tänään olis taas juoksupäivä, mutta pitää kattoo illemmalla voiko yhtäkään juoksuaskelta ottaa :D Nyt on muuten omasta mielestäni ihanin vuodenaika juoksemiseen.. Vähän viileä kun lähtee mutta lämpenee kun saa kropan lämpöseks, mutta ei kuitenkaan hiki ku oikeenlaiset varusteet ja sopivasti päällä.. Puistossa jalkojen alla rapisee vaahteranlehdet ja luonto on niin hurmaavan värinen!

-noora

5 kommenttia:

 1. Heippa, olit käynyt blogissani kyselemässä mistä tilaan RM:ää. Tuosta tilasin naapurin sisustusliikkeestä eli Country Whitesta pyysin huomioimaan juomalasitoiveeni kun tilaavat kauppaansa seuraavan satsin RM:ää. Tämän vuoksi olen joutunut odottamaan laseja jo useamman viikon, koska eivät ihan koko ajan tee tilausta Rivieralle. Rivieralla on omat nettisivut joiden kautta voi kaiketi tilailla, mutta niihin tulee tietenkin ulkomaan rahti päälle.

  Helpoiten saat Rivieraa suuntaamalla niitä myyviin sisustusliikkeisiin joita ei kyllä ihan joka kylällä ole (Jämsä, Helsinki, Seinäjoki ja Jyväskylä ainakin).

  VastaaPoista
 2. On varmasti ihanan lämmin tuo talja:) Kaunis koti!

  VastaaPoista
 3. Hanni: joo oon kyl RM: ää myyvis liikkeis käyny ostoksil mut ajattelin että tilaat jostai netin kautta.. Kiitti vastauksesta!:)

  VastaaPoista
 4. Lampaantalja on niin lämmin... Siihen kun iltasella upottaa varpaansa niin ei vilu tule! Ei vaan parane liikaa aatella sitä mistä se on... :/

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!