lauantai 22. lokakuuta 2011

Inspis The Nurkkaus


Sain päähäni, että haluan itelleni oman pikkunurkkauksen, jossa voin viritellä kaikkee ja puuhastella, askarrella, blogata, (torkkua, eiku), saada inspiraatioita yms..
Tein siis itelleni sellasen, sillä välin kun isäntä puuhasteli autotallissa :) hahaa!
Kävin välillä tallissa kyselemässä paljonko on raakalautaa jäljellä, niinkuin olisin latoo alkamassa rakentaan :)Eilen illalla vielä kävin tallissa maalaamassa ton ylläolevassa kuvassa näkyvän ison peltiämpärin.. Sain sen joskus tutulta, se oli koiranruokasäilytys ämpäri, jossa oli isot koiran silmät, joita Pepe haukku :D Mustaa matta spreitä päälle vaan..The Nurkkaus ei ole vielä viimeistä silausta vaille valmis, siksi kuvat musta-valkona..
Tuolin päälle pistin valkoisen fleece-peiton ja sidoin sen RM:n lahjanarulla ryhtiin :)Pepe tuli heti testaan uudet hoodit..Nyt saan rauhassa lukea lehtiä ja kaikkee täällä..
Palaan alakertaan lukeen niitä kun iskee yksinäisyys ja ikävä :DOstin toisen valurautahevosnaulakon ja se pääsi The Nurkkauksen seinälle..Jee! Nyt odottelen että mulle tuotas herkkuja kaupasta :P

Väsäsin itelleni pikkuloman ens viikoks, eli ens viikolla vain maanantaina töitä :D
Tiistaista perjantaihin saan vaan lusmuilla! Greit!
Lauantaina on tyttöjen ilta, sillon pitää tsempata ;D

-noora

8 kommenttia:

 1. Ihana nurkkaus <3 Tykkään!! Mäkin sain äskettäin oman askarteluhuoneen, enkä enää vois olla ilman sitä ;D! Toi RM nauha on niin ihanaa, mulla on kans samaa, enkä raaskis käyttää sitä oikein mihinkään :O)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen nurkkaus! :) Vitsit kun meilläkin olis jo omakotitalo ja paljon tilaa et vois väsäillä tommosia nurkkauksia. :)

  VastaaPoista
 3. Tulipas ihana nurkkaus! Joka tytöllä täytyy ollakin tuollainen "oma paikka" :)

  VastaaPoista
 4. Minna: kiitos :) mä taas lykkään sitä joka paikkkaan!

  Jannika: kiitti! :)

  Marika: Niimpä! :)

  VastaaPoista
 5. kiitti AnnaO! hyvin täällä viihtyy, roudasin koneen vielä eilen illalla tänne :D

  VastaaPoista
 6. Kiva nurkkaus! :)

  peeäs. arvontavoitot roikkuu edelleenkin täällä meillä... *nolo* luppaan postittaa ne lähiaikoina.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!