torstai 7. heinäkuuta 2011

ARTWOOD & NIKE

Moikka!
Toisiksi viimoista kesäloma viikkoa vietellään täällä, ilmat on kyllä suosinut..
Sukulaisia on tullut toooosi vähän nähtyä, joka harmittaa suunnattomasti, mutta kun toi ukkeli on töissä aina, niin ei munkaan tuu yksin lähdettyä ajeleen mihinkään, ja lisäksi inhoon yksin ajamista!

Eilen poikkesin Iskussa, ensimmäistä kertaa koskaan. Liikkeen yhdessä nurkassa komeili pari Artwoodin rottinkinojatuolia, joihin ihastuin HET ! Toisen nojatuolin istuintyyny oli vaurioitunut jotenkin kuljetuksessa, joten sain komistukset "vähän" halvemmalla ;) Kiitos paikan pomon! 


Pepin oli tietty pakko koittaa tuolit heti, ja tuntuikin viihtyvän niissä, koska notkuu niissä nytkin. Tuolit ovat ihanan leveät ja massiiviset mutta silti niin kevyet :)

 

Olen enemmän kuin tyytyväinen löytööni, isännästä en olekkaan niin varma..
Ilme oli näkemisen arvoinen kun ISKU: n pakettiauto kurvaa pihaan minun autoni perässä :D


Ihania Artwoodin tuotteita pääset ihailemaan TÄÄLTÄ !

Edellispäivänä hain itselleni ihanat uudet juoksukengät.. Samana iltana niitä oli vielä klo 22:30 jälkeen pakko päästä koittaan. Mutta mutta, ensimmäiset kengät, joista EI tullut rakkuloita ekan käyttökerran jälkeen! Juoksin tunnin, enkä missään kohtaa tuntenut minkäänlaista väsymystä tai kipua jaloissani!
Ovat siis todella oikeat jaloilleni, onneksi myyjä perehtyi kunnolla tarpeisiini niin sain oikeat kengät.


Kengät olivat vielä sopivasti tarjouksella 140e nyt 80 euroa!


Vaatteitakin on tullut ostettua melkoiset kasat, kun aleista tuntuu taas löytävän kaikkea!

Nyt juoksuista koiraa juoksuttamaan! :)

-noora


2 kommenttia:

  1. Onpas valtavan upeat nuo uudet tuolit! Kertakaikkisen ihanat :) Uudet kävely-/juoksukengät olis mullakin hankintalistalla. Alkaa vanhat olemaan niin huonot, ettei kovin pitkiä (yli tunnin) lenkkejä voi tehdä, kun alkaa jalat väsyä :) Ihania hellepäiviä!

    VastaaPoista
  2. kiitos niina, juu on kyl ihanat :D nuo kengät ainakin motivoivat lähtemään lenkille, koska niin sutjakat jalassa :) samoin sinne ihania hellepäiviä!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!