keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Moi taas!
Töihin ollaan palattu lomilta.. Eli arki tuli taloon..
Onhan se kiva nähdä työkavereita, mutta sen verran mukavuuden haluinen oon,
että lomailisinkin enemmän, vaikka lähes aina :)
Ikävä jo nyt niitä aamuja kun saa viilettää kotona yöpaitasilleen puolille päiviin, tukka pystyssä, ilman meikkiä ja huolta töistä. Hullu minusta kotona tulisi, jos täällä vain oisin..
Tsekkaa hyvä pätkä joka kertoo niin meistä: Noora & Peppi vapaa päivänä :)

Töissä oli tänään jalkahoitaja, joka esitteli jalkahoitokonetta ja teki samalla jalkahoidon ja vahasi sääret, f*ck että se sattuu! Enemmän ku sokerointi!
Ostin sit sen kapistuksen ku tuntu nii hyvältä :)
Nyt saa kotona tehdä jalkahoidon, eikä tarvi raahautua jalkahoitolaan.
TÄÄLTÄ löytyy enemmän tietoa koneesta.
Tänään kyseltiin "taas" koska voisin hieroa yhtä tuttua, joten aion ottaa itseäni niskasta kiinni ja hakea hierontaplinttini varastosta ja alkaa hieroon taas sillon tällön, kuitenkin kun tykkään siitä.. tunnit vaan loppuu vuorokaudesta kesken!


Kaikki terät ja porat on pestäviä, ja ne voidaan putsata desinfiointiaineella kauttaaltaan, jonka vuoksi konetta voi käyttää muillekkin.. Tänään sainkin jo koittaa sitä siskolle :) Hyvinhän se luonas amatööriks!? Äitiki lupautu jo mun hellään huomaan :DKone soveltuu niin vasen kun oikea kätisellekkin..
Koneella 3 vuotta takuuta ja myyjä lupas, että hiomakivetkin kestää 8-10 vuotta, ovat safiiria.. ja 6 erilaista hiomakiveä.Ja tänään tuli myös vihdosta viimein Hennesin tilauskin, joka myöhässä jo monta viikkoa, eikä vieläkään tullut sitä edellisen tilauksen loput vaatteet. Tein jo itsellleni lupauksen, että ENÄÄ IKINÄ en tilaa sieltä vaatteita! Nellystä vaatteet tulee aina sovittuna aikana, ja sieltä on nytkin tulossa paketti :) ma tein tilauksen ja ovat varmasti jo tällä viikolla kotona, hope so!
Alla joitakin uusia vaatteita, urheilu kolttuja enimmäkseen..Taaskaan en pääse kommentoimaan useampaan blogiin, ärsyttää..
Huomenna meille tulee mun serkkupoika yökylään, pitää keksiä jotakin kivaa tekemistä! :)

-noora

2 kommenttia:

 1. haha. toi leffa on ihan sika hyvä ja toi nimenomainen kohtaus naurattaa kyllä aina :D

  joku vois tehdä mullekin jalkahoidon, se on niin ihanaa.. kun vaan sais aikaseks tilattua ajan aina, mut kun ei vaan saa! :D

  VastaaPoista
 2. Juu toi on tuttua tuo hennesiltä tilaaminen, ikinä kaikki ei tule samassa paketissa!

  Mäkin sain itseasiassa eilen jonkun jalkojen kuorinta höskän, en oo tosin vielä kokeillut :D

  Kivoja työpäiviä!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!