tiistai 27. tammikuuta 2015

Terveiset sairastuvalta..


Tai no, täällä ollaan jo paranemaan päin, sen voi aistia energiasta ja siitä kun tekee mieli ihmisten ilmoille.. Tunnollisena työntekijänä sairastuin heti perjantaina vapaiden alkaessa, ja yleensä parannun ennen kun pitää töihin mennä. Tällä kertaa tauti olikin niin sitkeä, ettei voinut kuvitella töihin paluuta.. Tänään olin innoissani kun riitti energiaa lähteä ystävän kanssa käymään kaupoilla ja kahvilassa. Miten sitä tunteekaan vointinsa heti fressimmäksi kun laajentaa reviriään sairastamisen jälkeen postilaatikkoa pidemmälle..? :)


Kotiin löytyi vilttejä ja pari hamppumattoa, kesäksi suunniteltua uutta terassia ajatellen :) 


Koti on ollut kuin myrskyn merkki (omasta mielestäni), kun ei ole ollut voimia siivoiluun. Tänään pakotin itseni imuroimaan, jonka jälkeen ei tarvinnut pakottaa itseään lepäämään, heti huomasi ettei olekkaan vielä niin kunnossa..


Sain viime viikolla viimeinkin aikaiseksi laittaa hääkuvia kehyksiin ja esille.. Ai niin, taitaa olla vieläkin se hääpostaus tekemättä.. :) vieläkö sitä haluatte?


Ihanaa viikon jatkoa! Parannellaanhan itsemme kunnolla ennen kun mennään töihin, ettei tartuteta muita tai sairastuta itse uudelleen.. :) öitä!

1 kommentti:

Ilahdun kommenteista!