tiistai 23. heinäkuuta 2013

Voihan koirankarva!


Lupailin enemmän kotikuvia, tässä niitä tulee.
Kodissamme hallitsee valkoinen, mutta lämmöntuntua ja fiilistä pitää tuoda joukkoon, maanläheiset sävyt hoitavat sen puolen. Rouheutta pitää olla joukossa ja välillä on kiva revitellä kristallilla ;) Tosin löytyy meiltä välillä roosaa, turkoosiakin. Mutta siis kodissamme haluan vallitsevan rauhallisuus, turvallisuus, valoisuus, puhtaus ja sellanen lämmöntuntu, jota en osaa selittää :) juu nou! Sillälailla, että kotiin on kiva tulla ja siellä viihtyy! Koska me ollaan aika ajoin melkoisia kotirottia, on tärkeää panostaa kodin viihtyvyyteen.
Olen huomannut, että nykyään mietin myös käytännöllisyyttä kun "dekoreedaan" kotona. Ensimmäisessä omassa asunnossa, johon muutin nuorena, oli siellä melkoisia räpellyksiä. Kaikki oli kivaa kun vaan näytti kivalta. Sellasta halpaa krääsää, joka kesti yhden tyttöjenillan :) Huh niitä parvekkeenkin virityksiä! No se siitä..Paljon lämpimiä tekstiilejä, vilttejä, tyynyjä, mattoja etenkin syksyn saapuessa.
Hups, tänään keittiöön ja eteiseen laitoin matot lattiaan, 
vaikka yleensä kesäaikaan lattiat saavat olla paljaana :) ihana tepastella paljain varpain lämpimällä matolla!Raakalautaa, rosteria, rottinkia, ajan patinaa.
Nyt aion ottaa rennosti, kun koko aamupäivä on mennyt siivoillessa.. 
Uskomatonta!, kuinka paljon koirastamme lähtee karvaa.. Imuroinnista about kaksi tuntia, niin karvaa on jokapuolella. Huoh.


Ps. Muistin juuri, että auton takaluukussa on pari vanhaa tuolia.. Taidankin mennä niitä ropsuttelemaan :)


8 kommenttia:

 1. Tollot ja niiden karvan vaihtoaika... Voi jestas! Meilläkin sekunnin murto-osa imuroinnin jälkeen ja kämpän lattiat on samannäköset kun ennen siivousta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks on samaa kokevia :) mut ne saa söpöydellään tän anteeksi..!

   Poista
 2. Onneks jonkun muunkin bonsaipuu on yhtä surkean näkönen kun omani! Ja aina jos lämpötila hiukan heittelee sisällä ni kaveri tiputtaa lehdet! Hirveen vaivalloinen kasvi tälläsessä kerrostaloasunnossa jossa vielä vetää! Että hän varmasti tietää koska ulkona on kylmä ja koska lämmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :) yks bondaipuuni oli kylppärissä odottamassa roskiin viemistä, niin se alkoi kukkimaan siellä täysillä, vaikka melko pimeää. Tuntuu että tykkää olla karuissa oloissa ja pois silmistä :)

   Poista

Ilahdun kommenteista!