tiistai 20. marraskuuta 2012

Ekat paketit pukinkonttiin ja muita löpinöitä..


Moikka! Viime postauksesta onkin aikaa.. Jotenkin on niin väsynyt tästä ainaisesta pimeydestä ja sateesta.. Energiaa, että pysyisi virkeämpänä, pitää oikein etsiä.. musiikista, liikunnasta ja ruuasta, hemmottelemalla itseään ja yrittää olla positiivinen. Jotenkin olen niin väsynyt tähän arkeen, työhön ja ainaiseen stressaamiseen.. Irtiotto arjesta tekisi todellakin hyvää! Onko teillä koskaan sitä fiilistä että kaikki v*tuttaa, aivan suunnattomasti..? Tekisi vaan mieli olla piilossa peiton alla ja nukkua, nukkua, nukkua.. niin kauan, että tapahtuisi jotakin ns. mahtipontista.. Onko tuttua?
Vihaan tällä hetkellä sanoo TYÖ, koska kuulen sen sanan joka ikinen päivä, siitä kysytään miljoonaan kertaan ja kotona paremman puoliskon puhelin soi taukoamatta, koska on TYÖjuttuja, pitää mennä TÖIHIN, pitää tehdä paperiTYÖT, plaa plaa plaa...... Onko meidän elämä pelkkää työtä? Onko meidän suurintavoite tehdä töitä? Mun on pakko myöntää, että en tekisi töitä, jollei tarvisi! Nyt ainakin tuntuu siltä..

Toisiin juttuihin.. Tänään postissa saapui ensimmäiset lahjat, ihania juttuja rakkaille kummipojille ja muillekkin pikkupojille :D Niistä olen innoissani! Jee!

Onko teillä hankittu jo ekat lahjat?
  
Nyt lahjoja hankkimaan Stockmannilta täältä ja huom Stockmannilla postarit alessa! , Nellyltä täältä ja Sokoksella postarit 0€ jouluaattoon asti, sinne pääset täältä

Nyt saunaan ->

-Noora

1 kommentti:

Ilahdun kommenteista!