maanantai 24. syyskuuta 2012

Ai mitä meille kuuluu..?No, ihan hyvää.. 
Viikonloppu meni kutoen ja virkutellen, kotona lötkötellen, herkutellen ja toistemme seurasta nauttien.. Perjantaina lähdettiin extempore shoppailureissulle kaverin kanssa, 2 tuntia aikaa ja liikkeet menee kii, jep! Löysin uuden talvitakin, juuri sellaisen mitä olin ajatellut :D se oli kyllä niin halpa, että odotukset ei oo kovinkaan korkealla, mutta bongasin jo Tommy Hilfigeriltä uuden takin, jonka ostan sitten jos vanha menee risaks ;) Löysin sieltä samaisesta liikkeestä myös hupparin ja pari muuta vaatetta, jotka on pakko ostaa.. Hintavia ne vaatteet on, mutta mielestäni laadusta kannattaa maksaa. 
Haha, O pyörittelee aina päätänsä ku yritän perustella hänelle, miksi esim kengistä voi "joutua" maksamaan niin paljon, ei hitto..

 Ja hei kaikki!
Käykää kurkkimassa Fashionstoren uutuuksia, aivan mahtavia! Suoraan uutuuksiin pääset täältä klik! , ja Fashionstorella on asiakaskysely meneillään, siihen vastanneiden kesken arvotaan 3 kpl 100€ lahjakortteja, suoraan osallistumaan pääset täältä!

No mutta, suhteessa naisille ja miehillä on ihan eri hintakategorioissa menevät harrastukset ja ostokset, KOSKA, jos naisen kengät maksaa 200€, niin mies on viittä vaille valmis repimään aluspelihousunsa, mutta kun mies tulee (ylpeenä) kotiovella vastaan (itsevarmana kädet lantiolla ja välillä pyöräyttää olkapäitään) ja aloittaa: " Kulta, katsos mitä minä hankin meille... sinäkin voit tätä käyttää... helpottaa arkee... sain tingattua... tää on MUN harrastus..." niin sillon tuhat eurookin on pieni raha.. Ja mitä naiselle jää sanomista? "joo ihan kiva" ja illalla vinkkaa vielä viimeisenä kun toinen on juuri saamassa unenpäästä kiinni "ei vissii tarvi lähtee mihinkäään ulkomaille tai haaveille paljon muustakaan" ja kääntää kylkensä ja miettii "sainpas sanottua" ja alkaa nukkumaan. tää on niin tätä :D  

Miks just sillon löytää "kaikkee kivaa" kun ei olis tarkotuksena edes ostaa mitään? Sain pidäteltyä itseäni, ja ostin pelkän takin :) wipii! Kohta on joulu ja kaikkee nii pitää jättää lahjalistallekkin jotain toiveita :D

Kuvassa rasvanaamanoora, kosteusnaamio naamalla..ja lihapötkyläpeppi, omalla paikallaanTäällä me mietitään jaksaako lähtee lenkille vai ei :) ? 
tai siis minä mietin, Pepiltä ei kysytä!
Ehkä meen ensin pesemään tän naamani ainakin..


-Noora

4 kommenttia:

 1. Peppi on yks ihana sekainen kasa! :D Hyvä kun erottaa, missä on mikäkin osa.. :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostipa tutulta :D
  Meillä mies keräilee aseita(halpa harrastaus..), yksi ilta kehtasi tunnustaa että ei ole yhdellä aseella koskaan edes ampunut. Kerran yritti perustella uuden käsiaseen ostoa sillä että "se olisi sunkin käteen mukavan kevyt ja voisit ampua sillä aina radalla sitten.." Silloin petti kyllä pokka ja oli pakko sanoa että turha yrittää perustella hankintoja noin, osta jos olet ostaaksesi mutta älä valita jos mäkin ostan jotain kalliimpaa :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa osallistumaan arvontaan: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
  :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!