torstai 16. kesäkuuta 2011

TYTTÖJEN JUTTUJA


Tyttö voimaa!!!

Olettekos koskaan miettineet kuinka paljon teillä on kaikkea "tosi tarpeellista" tavaraa tai juttua?
Kaiken maailman pussia, purnukkaa, pulloa, purkkia, hiusjuttua, koruja yms.
Minulla niiitä on ainaki paljon :)Tarvitaan paljon erilaisia koreja ja korulippaita ja muuta,
joihin ne kaikki "tarpeellinen" saadaan laitettua/sullottua..Alla tämän hetkinen lempikoruni, Seppälästä joskus ostettu. Tykkään kaikistä helmistä, erityisesti valkoisista helmikoruista. Ja hopeinen papuketju on myös yksi tärkeimmistä arkikoruista, sain sen joskus O:lta ja myöhemmin sain samanlaisen Kalevalan rannepapuketjun..Tämän hetkinen lempparihajuvesi on Escadan- Absolutely Me, jonka ostin joululahjaksi itselleni :)Mutta kaikkia alla olevia käytän tällä hetkellä.. Escadaa, Jennifer Lopezia, Dioria, Beckhamia..
Hajuvesiäkin on muuten hylly täynnä.Hiuksiinkin on miljoonaa eri tuotetta. Suojaavaa, kiiltoa lisäävää, lämmöltä suojaavaa, suoristavaa, kosteuttavaa, tuuheuttavaa ja paljon muuta tehoa antavaa.
Itselläni on tosi paksu tukka ja tarviin siihen kunnon mömmöt jotta se pysyis ees jossain päin.
Ihana ystäväni toi minulle eilen uusia hiustuotteita, mm. tämä Kerastasen Elixir Kultime Oléo-complexe öljyn, joka on aivan ihanaa hiuksille..
Melko hintavaa tuote on, mutta hyvästä suostuu maksamaan ja tuote on riittoisaa.
Itselläni on tällä hetkellä pidennykset hiuksissa, niin tuo kyseinen aine pitää ne ihanan pehmeinä ja kosteutettuina.Pidennykset tilasin Rapunzelilta Ruotsista ja niiden mukana sain tekoripset. Välillä on tekoripset, mm. vappuna, juhlissa ja joskus ihan normiviikonloppuna ku lähtee viihteelle..
Ripsinauhoja en koskaan laita kokonaisina luomille, koska näyttää tosi epäaidoilta ja tuntuu että tippuvat luomilta, joten napsin noi aina osiks ja laitan pätkä kerrallaan.Räpsäsin muuten vaan kuvan mun luurista ja jonkun ihmeen takia laitoin sen kuvan myös tänne :DKatteleeko muuten joku vanhoja Salatut Elämät- jaksoja?
Melkosta menoa ja Ismo on söpö :D lol..

Tänään koiran kanssa mennään agilityyn vähän hyppiin ja juostaan puuuuutkeeeeeeen!
Peppi niin tykkää siitä että käy aina ylikierroksilla ja sitä pitää jäähdytellä :) Tosin itse pompin, huudan, sählään ja huidon kuin sätkyn saanut siellä kentällä, joten Pepin ylikuumeneminen voi myös johtua siitä :D ehkä itsekkin olen niin innoissani!

-noora

2 kommenttia:

  1. hahaa niin tutun kuulosta :D laskin just mun shampoot ja hoitoaineet ja niitäki oli yhteensä melkein 20 purkkia?! mihin niitä kaikkia oikein tarvii :D kauheeta hamstrausta.. onko noi rapunzelin pidennykset hyviä kun oon kuullu hirveen monelta tosi huonoa kommenttia niin en oo uskaltanu tilata :( onko sulla teipit vai clipsit vai mitkä? :)

    VastaaPoista
  2. Juu, kyllähän sitä on kaikkea "tärkeetä" kaapit täynnä ;)
    Hieno puhelin, ihanan värinen..
    Joo salatuita yksi päivä katsoin, ja nauroin.. Hauskaa =D

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista!