perjantai 31. toukokuuta 2013

Stylesnobin lompakko myynnissä!


Lompakko ollut käytössä noin vuoden,
100% nahkaa,
väri: musta,
koko: n. 10 x 20 cm,
12 korttipaikkaa (yhteen mahtuu useampi),
suljetaan vetoketjulla,
sisällä kolikkotasku vetoketjulla,
Laadukas lompakko nyt halvalla!
Hinta 35€ 
Tarjoa rohkeasti!
Postimaksu (vajaa 10€) lisätään hintaan!

Lähetä tarjouksesi noorasday@gmail.com !




Lakatut varpaankynnet ja A niinku allergia!


Se on perjantai, jes! :)

Mun on pakko heti kärkeen kertoa, että mulle on suotu melko paha allergia, siitepöly, pöly, yms, you know..
Eilen pyöräilin työpaikallen, 30km ja sieltä kotiinpäin 10km, oltiin onneksi sovittu Ollin kanssa, että hän tulee mua autolla vastaan ja tehdään treffit tiensivuun. No ei siinä mitään, polkeminen maistui ja nätti päiväkin, sain kivat rajat selkään ja kotona motivaattorina odotti Ollin tekemä iltapala :) Mutta tää allergia! 
Se on oikein yks P! Oon popsinut reilun kuukauden allergialääkettä, joka on yleensä mulle riittänyt, apuna sen rinnalla nenäsuihke. Mutta tänä vuonna näemmä ei riitä. 
Varasin aamulla pikku painostuksen alaisena lääkärille ajan, jonka sainkin jo puoli päivälle, jes!
Lääkäristä lähdin mukanani viiden eri lääkkeen reseptin kanssa, huoh..
Nyt on tablettia, nenäsuihketta, silmätippoja, kortisonia ja keuhkoputkia avaavaa. Näitä kaikkia pitäisi syödä kuurina ensimmäinen kuukausi, jonka jälkeen oireiden mukaan otetaan inhaloitavat, muita jatketaan koko kesän yli. Nice! No parempi jos näistä on apua, kun kulkea silmät (koko pää) turvonneena.
Siitä sit apteekin kautta kurvaillen ottamaan dropit nassuun. :D

Onko muita allergikkoja?

Tällä hetkellä olo on tosi hyvä! :)





Ollaan lähdössä mökille kohta pian kaveripariskunnan kanssa, ja ylläri mun on kaikki pakkaamatta!
Lakkasin perjantain kunniaksi varpaan kynnet :)




MeNaiset tipahti eilen postilaatikkoon, lehti on taas niin pullollaan hyvää luettavaa, että se pitää pakata matkaan mukaan!  


Adios! 

Hyvää viikonloppua! :)

maanantai 27. toukokuuta 2013

Järjetön postaus!


Päivä alkaa kellon soittoon 05:45, äkkiä activiat naamariin, kasvojen ja hampaidenpesu, vaatteet päälle ja valmis, työmatka voi alkaa! Näin kesällä nautin matkasta, jonka ajelen töihin, joki virtaa tien vieressä, peltoa pellon jälkeen, aamu aurinko, matka taittuu pienessä horroksessa :D Talvella onkin eri juttu, liukasta ja pimeää, nyt pitää nauttia kun tiet ovat kuumia ja aamulla saa nukkua puolituntia pidempään..

Töissä meni tänään ylitöiksi palaverin vuoksi, mutta palkitsin itseni eilen varaamallani räpsyhuollolla, nyt on ripset taas kunnossa. Ja oikeesti, nämä ripsienpidennykset helpottaa ihan suunnattomasti aamuja, koska ei tarvitse pelata ripsarin kanssa, jota ainakin minä tokkurassa vetelen ympäri naamaa :D ja kun on kesä (ja ainakin oma iho paaaljon paremmassa kunnossa kun talvella), ei kasvoille tarvitse kuin levittää BB-voide ja sutaista vähäsen aurinkopuuteria poskipäihin, niin raikas "naturel" työlook on valmis! :) Ja sekin positiivinen asia näissä räpsyttämissä on, että kun sairastaa siitepölyallergiaa + kaikki muut kesällä puhkeavat kukat allergiaa, ei silmiä mieli hieroa vaikka kutisee ja näin ollen kutina myös lähtee nopeasti pois, tietty lääkkeet helpottaa myös. Ja nyt alko heti kutiseen silmiä :D äää!




Tää on ihan jäätävä kuva, mutta pakko jakaa se teidän kanssa ;D





 Lempivarvastossut kuvissa, jotka on ollut mulla jo kolme(?) kesää.



Tässä postauksessa ei ollut mitään järkeä, eikä mulla oo oikein mitään asiaakaan, mutta tulipahan tehtyä :)

Huomenna vapaa, ja semi kivaa ilmaa luvattu! Jes :D

11.00
Selkeää ja poutaa +19°
 5 m/s
Selkeää ja poutaa
Suht. kosteus: 46%
12.00
Selkeää ja poutaa +20°
 5 m/s
Selkeää ja poutaa
Suht. kosteus: 41%
13.00
Selkeää ja poutaa +20°
 5 m/s
Selkeää ja poutaa
Suht. kosteus: 38%
14.00
Selkeää ja poutaa +21°
 5 m/s
Selkeää ja poutaa
Suht. kosteus: 37%
15.00
Selkeää ja poutaa +21°
 5 m/s
Selkeää ja poutaa
Suht. kosteus: 34%















Onko muuten vinkata joitakin hyviä hääpukuliikkeitä? Onko jollakin tiedossa jotain "hääpuku outlettia", josta löytyisi käytettyjä pukuja, joita raaskisi itse vähän tuunata? :)

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Sunnuntai, joka löi faktat pöytään


Jep, niinku otsikko antaakin ymmärtää, faktat on pöydässä. Ei saada weddingeihin ihan kaikkea, jonka luultiin olevan mahdollista. Nimittäin, ollaan jännätty koska omenapuun kukannuput aukeavat, ja tänään 26.5. huomattiin omppupuun olevan täydessä kukkaloistossaan.. kaunista mutta harmillista, koska ne oisivat saaneet aueta vasta heinäkuun puolenvälin aikoihin, niin oltais varmistettu että saadaan niitä koristeiksi, pöh!
No, onhan niitä nyt muitakin kukkia, mutta omppupuunkukat olis ollut niin sopivia muiden joukkoon, ne on niin kauniita, hempeitä ja romanttisia.

Sunnuntaita vietetään, ja ulkona on niin kiva ilma! Pikkasen tuulee, mut sekin on lämmintä. Peppi nautiskelee vuorotellen varjon, kirsikkapuiden ja kasvulavojen varjoissa :)


 Tässä niitä kauniita omenapuun kukkia!
Eikö olekkin kauniita? Ja olisi näyttävät ja halvat koristekukat touko-kesäkuun morsiammille :)



Mentiin heti herättyämme ulos aamukahville. On muuten parasta kesässä, kun saa tepastella paljain varpain pihalle aamukahville yöpaitasillaan!




Makkarissa vallitsee hallittu kaaos :P



Mitä teidän sunnuntai suunnitelmiin kuuluu?
Mun pitää lähtee kohta ajelemaan töihin, ei yhtään haittais jos olis ollut tänään vapaa..

Aurinkoista Sunnuntaita ! <3

perjantai 24. toukokuuta 2013

MuStAvALkOinEn


Tänään on ollut SUUUUR siivous päivä, onneksi sain äidi(stä)ltäni siivo(ojan)us apua! :)
Mamma laittoi hihat heilumaan niin, että mä katsoin parhaakseni poistua takavasemmalle, sillä oli ihan hyperisti energiaa heti aamusta :D Nyt on kotona puhdasta, täällä ei varmaankaan koskaan ole ollut näin puhdasta ja kiiltävää! 


Peppi pitää huolen, että sisälle kantautuu kaiken maailman roskia..



Odotan nyt jo että päästään sukeltamaan puhtaisiin lakanoihin <3


Vielä kun päälle saisi pukea Beach Housen 100% puuvillatrikoosta valmistetun yöpaidan :)


Ja kieriskellä samaisen merkin lakanoissa..





Alla olevat kuvat ovat parvekkeelta, joka on aivan täynnä pyykkiä tällä hetkellä.
Pesin NELJÄ koneellista tänään!?


Siivouksen jälkeen heitin mamin kotiin ja alettiin O:n kanssa leikkaan nurmikkoo, mä leikkasin yläpihan ja O alapihan. Mein on ruohonleikkuri niin hirvee viritys, että hävettää jos naapurit näkee :D




Huomenna taas töihin, ja illalla olisi vanhan sählyporukan reunion, mutta saa nähdä jääkö meikkiksen osalta välistä, kun olin jo keskiviikkona reissun päällä. Olin lavatansseissa kahden kaverin kanssa ja innostuin tanssimisesta niin, että sain houkuteltua O:n kanssani tanssikurssille! Osataan sit ainakin häissä yllättää kaikki :) todella huonosti vaan järjestetään noita tanssikursseja, joissa olisi kansantansseja. Huikatkaa jos tiedätte, että jossakin alkaisi kurssit! :)

Nyt pitäisi kiirehtiä suihkun kautta untenmaille!

Öitä :)


tiistai 21. toukokuuta 2013

Uudelleen rakastunut!

Blogi on vahingossa hiljentynyt pitkäksi aikaa..
Mä en voi käsittää, että nyt on jo kesä ja ensi kesänä me sanotaan toisillemme -tahdon. Huikeeta!
Blogin aloitettuani olin niin innoissani häistä, että kotona puhuin pelkästään hääjuttuja ja välillä huomasin vaan istuvani ja toljottavani johonkin, ajatellen häitä ja meitä parina, kantaen samaa sukunimeä..
Luonteeltani olen melkoisen äkkipikainen ja onneksi sain ajatukset muualle, koska häihin oli tuolloin aikaa vielä reilusti yli vuosi.. Nyt taas kun on kesä ja pareja vihitään koko ajan, omatkin ajatukset pyörii häähumussa. Tänään ihailin kenkiä, ja voi sitä valinnan vaikeutta, niitä on miljoona ihanaa kenkäparia!

Tämän tapaisia kenkiä metsästän, mutta koska pukuni tulee olevaan vaalea, olisi vanhan roosan sävyiset kengät suloinen ripaus romantiikkaa. Ja hei, aikaisemmin muistaakseni kerroinkin, että häämme tulee olemaan valkoiset, todella valkoiset, valkoisin eri sävyin. Mutta nyt olen rakastunut uudelleen, nimittäin vanhaan roosaan. Olen lämmennyn ajatukselle, että vanhaa roosan sävyä tulisi myös ripauksella juhliin mukaan :) kuulostaako miltä? Mikä on/ oli teidän päivänne teemavärit?


Sitten jotakin suloista, rentoa, ehkä meidän tyylistä, jota löysin netistä kun selailin..


Jos häät olisivat rannalla, kuinka söpöä olisi kun hääpari astelisi tälläisilla varvastossuilla hiekalla ja Just Married tekstiä painettua hiekkaa myöden :D






Nämä kengät voisivat olla helpotus monelle, ja etenkin naisille, jotka kiduttavat jalkojaan pitkän päivän! :)
Onko teillä suunnitelmissa tämän tapaista?

Palataan siihen roosaan vielä, niin neilikka, joka on lempikukkani, voisi värittää päiväämme.
Neilikoita kun saa monessa erisävyssä, olisi valkoisten ja roosanväristen neilikoiden
 yhteissumma aika jees! :D



Millä kukilla te aiotte elävöittää päiväänne?
Olisin halunnut omenapuun oksia kukkaloistossaan erilaisiin maljakoihin mm. pöytiin, oven pieliin, mutta taitavat olla omenapuut jo kukattomia heinäkuun puolen välin jälkeen??

Miltä teidän suunnitelmat näyttävät?